Президентът на САЩ отправи предупреждение към своя народ.Силите, довели до щурма

...
Президентът на САЩ отправи предупреждение към своя народ.Силите, довели до щурма
Коментари Харесай

Джо Байдън: Силите, довели до щурма на Капитолия, все още действат

Президентът на Съединени американски щати насочи предупреждение към своя народ.

Силите, довели до щурма на Капитолия, работят към момента през днешния ден, съобщи президентът на САЩ Джо Байдън в миг, в който парламентарна проверяваща комисия упрекна Доналд Тръмп за неговата роля в събитията от 6 януари 2021 година, потресли Съединени американски щати, съобщи Франс прес.

" Важно е американците да схванат това, което фактически се случи и да схванат, че силите довели до щурма на Капитолия, са към момента в деяние през днешния ден ", съобщи Байдън.

" Става дума за нашата народна власт. Трябва да защитим нашата народна власт. Трябва да призная, че не мислех, че ще има едно толкоз непосредствено предизвикателство пред нея ", добави той.

" Ние можем да се обединим, демократи и републиканци, с цел да пазиме всеки, който опира нож на гърлото на нашата народна власт ", добави Байдън.

Парламентарната комисия заключи нощес по време на първо обществено чуване, че щурмът на Капитолия е бил завършекът на един опит за прелом и съобщи, че Тръмп е бил в центъра на този скрит план.

Байдън разказа случилото се предходната година през януари като една от най-мрачните глави в историята на Съединени американски щати.

Същевременно през днешния ден Доналд Тръмп разяснява излъченото по време на чуването на комисията видео, на което се виждат фрагменти от събеседването й през април с неговата щерка Иванка Тръмп. Тогава тя сподели, че има вяра в оценката на тогавашния основен прокурор на Съединени американски щати Уилям Бар, че не е имало обилни доказателства за машинация по време на изборите. А Тръмп не престава да повтаря, че има машинация и изборите са били откраднати, без да привежда доказателства в поддръжка на тези изказвания.

Сега Тръмп сподели, че Иванка просто е желала да прояви почитание към Бар и неговата позиция, само че добави, че тя не е взела участие в изследването на резултатите от изборите, написа Novini.bg.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР